Ingredientai
Baklažanai
2
vnt.
Malta mėsa
400
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
2
šaukštai
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas
1
šaukštas
SANTA MARIA akmens druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite baklažaną griežinėliais ir pakepkite aliejuje, kol gražiai paruduos.
Pakepkite maltą mėsą, česnakus ir svogūnus. Įdėkite CHUNKY SALSA padažo, TACO prieskonių ir druskos.
Ant baklažano griežinėlių uždėkite maltos mėsos, suvyniokite ir sudėkite į kepimo indą. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir 8–10 minučių kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.
Patiekite su šviežiomis salotomis ir papuoškite SANTA MARIA NACHO traškučiais (apie 10 vnt.)
Atsiliepimai