Ingredientai

Makaronai 200 g
Šaldyti špinatai 1 pakelis
Graikiniai riešutai 1 sauja
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai pagal skonį
Kietasis sūris 50 g
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Šaldytus špinatus palikite atitirpi. Atitirpus nusunkite skystį.

Makaronus sudėkite virti į pasūdytą vandenį.

Graikinius riešutus sukapokite ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje.

Išspauskite česnakų skilteles ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies porą minučių.

Suberkite špinatus ir išmaišykite. Kaitinkite dar vieną minutę.

Išvirusius makaronus nusunkite ir suberkite į keptuvę. Išmaišykite, įberkite pipirų, tarkuoto muskato riešuto ir vis pamaišant kepkite kelias minutes.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba