Ingredientai
Makaronai
200
g
Šaldyti špinatai
1
pakelis
Graikiniai riešutai
1
sauja
Česnakai
3
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
pagal skonį
Kietasis sūris
50
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Šaldytus špinatus palikite atitirpi. Atitirpus nusunkite skystį.
Makaronus sudėkite virti į pasūdytą vandenį.
Graikinius riešutus sukapokite ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje.
Išspauskite česnakų skilteles ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies porą minučių.
Suberkite špinatus ir išmaišykite. Kaitinkite dar vieną minutę.
Išvirusius makaronus nusunkite ir suberkite į keptuvę. Išmaišykite, įberkite pipirų, tarkuoto muskato riešuto ir vis pamaišant kepkite kelias minutes.
Patiekiant apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Atsiliepimai