Gaminimo eiga

1. Į indą muškite kiaušinį, pilkite 300 ml pieno, berkite 1 šaukštą cukraus, druską, miltus ir aliejų. Viską gerai išmaišykite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į įkaitintą, nepridegančio paviršiaus keptuvę pilkite lietinių tešlą tiek, kad apsemtų keptuvės dugną ir kepkite iš abiejų pusių 1–2 min. arba kol apskrus.

2. Česnakus supjaustykite griežinėliais, kepkite keptuvėje su išlydytu sviestu, sudėkite IKI špinatų lapus, berkite druskos, pipirų ir kepkite tol, kol špinatai visiškai suminkštės. Špinatus ir lazdelėmis pjaustytą bri sūrį sudėkite ant lietinių ir perlenkite pusiau.

3. Lietinius apkepkite ant aliejaus ir patiekite uždėję šiek tiek špinatų lapų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai