Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Vištienos filė, pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Įkaitintame aliejuje apkepkite svogūnus, suberkite vištienos gabalėlius, dar 5 min. pakepkite. Suberkite pievagrybius, įberkite druskos, pipirų, pakepkite dar 15 min.

Padažui išlydykite keptuvėje sviestą, suberkite miltus, pakepinkite. Supilkite pieną, įberkite druskos, pipirų, maišydami kaitinkite, kol padažas sutirštės (jo konsistencija turi būti kaip skystos grietinės).

Nuo pomidorų nulupkite odeles, sutrinkite juos trintuvu. Žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su pomidorais.

Į stačiakampę kepimo skardą sudėkite trečdalį lazanijos lakštų (jie gali būti sausi ar kiek apvirti). Paskui sluoksniai dėkite pusę pievagrybių filė, pusę padažo, suklokite pusę likusių lazanijos lakštų, sudėkite likusią filė, likusį padažą, ant viršaus sudėkite likusius lazanijos lakštus, ant jų supilkite pomidorų piurė.

Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 20 min. Paskui apibarstykite tarkuotu sūriu ir palikite kepti dar 20 – 25 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai