Gaminimo eiga

Atšaldytą lašišą supjaustyti mažais 2cm kubeliais. Išspausti citrinos ir laimo sultis (pasistengti be kauliuku). Pamaišyti, kad lašišos riebaliukas susimaišytų su citrinos sultimis.

Smulkiai supjaustyti raudoną svogūną, truputį raudonos paprikos ar pomidoro, įdėti druskos, įberti pipirų pagal skonį, kelis šaukštus baltojo vyno ir alyvuogių aliejaus.

Galima apibarstyti žalumynais pagal skonį. Krapai tiktų, manau, ko pasigendu kitose šalyse. Įdėti į šaldytuvą. Patiekti ant stalo prieš pat valgant.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais
Lengvai paruošiamas
10 min.

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Greitas šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitas šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai