Ingredientai

Ryžiai 250 g
Agurkai 1 vnt.
Raudonėliai pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje.

2. Gabaliukais supjaustykite agurką.

3. Pakepinkite riešutus keptuvėje, kol jie taps tamsaus aukso spalvos.

4. Sumaišykite ryžius, agurką, krevetes, riešutus ir susmulkintus raudonėlius.

5. Paruoškite padažą, apipilkite juo salotas ir išmaišykite.

6. Prieš patiekdami šiek tiek palaikykite, kad įsigertų.

Skanaus!
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai