Ingredientai
Ryžiai
250
g
Agurkai
1
vnt.
Krevetės
250
g
Anakardžių riešutai
100
g
Raudonėliai
pagal skonį
Aliejus
2
šaukštai
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Pomidorų padažas
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje.
2. Gabaliukais supjaustykite agurką.
3. Pakepinkite riešutus keptuvėje, kol jie taps tamsaus aukso spalvos.
4. Sumaišykite ryžius, agurką, krevetes, riešutus ir susmulkintus raudonėlius.
5. Paruoškite padažą, apipilkite juo salotas ir išmaišykite.
6. Prieš patiekdami šiek tiek palaikykite, kad įsigertų.
Skanaus!
Atsiliepimai