Ingredientai
Vištiena
1
kg
Pievagrybiai
500
g
Česnakinė druska
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
2
skiltelės
Svogūnų laiškai
0.5
saujos
Krapai
2
šaukštai
Petražolės
1
šaukštas
Grietinėlė
1.5
puodelio
Svogūnai
0.5
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gana smulkiai pjaustytus pievagrybius kartu su labai smulkiai pjaustytu svogūnu 10 minučių apkepkite įkaitintame svieste (pakaks vieno šaukšto). Kepant pagardinkite druska.
Vištieną supjaustykite mažesniais gabaliukais. Pabarstykite česnakine druska ir pipirais.
Apkepkite svieste kol iškeps ir gražiai apskrus.
Suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus, išspauskite česnaką ir maišant kepkite apie 2 minutes.
Suberkite keptus pievagrybius ir supilkite grietinėlę.
Maišant kaitinkite, kol užvirs.
Patiekite su garuose troškintomis morkomis ir šparagais.
Atsiliepimai