Ingredientai

Vištiena 1 kg
Pievagrybiai 500 g
Česnakinė druska pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės
Svogūnų laiškai 0.5 saujos
Krapai 2 šaukštai
Petražolės 1 šaukštas
Grietinėlė 1.5 puodelio
Svogūnai 0.5 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Gana smulkiai pjaustytus pievagrybius kartu su labai smulkiai pjaustytu svogūnu 10 minučių apkepkite įkaitintame svieste (pakaks vieno šaukšto). Kepant pagardinkite druska.

Vištieną supjaustykite mažesniais gabaliukais. Pabarstykite česnakine druska ir pipirais.

Apkepkite svieste kol iškeps ir gražiai apskrus.

Suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus, išspauskite česnaką ir maišant kepkite apie 2 minutes.

Suberkite keptus pievagrybius ir supilkite grietinėlę.

Maišant kaitinkite, kol užvirs.

Patiekite su garuose troškintomis morkomis ir šparagais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai