Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Ant įkaitinto alyvuogių aliejaus dėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinkite maišydami iki auksinės spalvos. Sudėkite sviestą ir kubeliais pjaustytą salierą bei bulves. Pabarstykite Vegeta universaliais prieskoniais ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų visą masę. Virkite ant silpnos ugnies, kad daržovės suminkštėtų.
2. Ištroškintas daržoves susmulkinkite į kreminę masę, naudodami smulkintuvą. Įpilkite virinto vandens tiek, kiek reikia, kad gautumėte norimą tirštumą, galiausiai įberkite Vegeta Natur prieskonių daržovėms ir kruopščiai išmaišykite.
3. Paruoštą šiltą sriubą pagardinkite sūrio kubeliais ir patiekite apibarstę petražolių lapeliais. Šią sriubą galite patiekti ir su skrudintais duonos kubeliais, skrudintais riešutais.
PATARIMAS:
* Šią įdomią sriubą galite patiekti ir su skrudintais duonos kubeliais, taip pat bus skanu su stambiai pjaustytais ir skrudintais riešutais.
Atsiliepimai