Ingredientai
Nedideli agurkai
0.5
kg
Jūros druska
3
a. š.
Čili milteliai
2
a. š.
Susmulkintas imbieras
2
v. š.
Susmulkintos česnako skiltelės
6
vnt.
Sojų padažas
2
v. š.
Supjaustyti svogūnai
3
vnt.
Vanduo
1
puodelis
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Nupjaukite agurkų galus ir juos supjaustykite išilgai, į keturias dalis.
2. Agurkus sudėkite į dubenį. Berkite druską, čili miltelius, imbierą, česnaką, sojos padažą ir sudėkite supjaustytus svogūnus. Viską gerai išmaišykite ir dėkite į stiklainius.
3. Tada agurkus užpilkite karštu vandeniu. Tvirtai užsukite ir palikite juos tamsioje, vėsioje vietoje fermentuotis.
4. Tokius agurkus galite patiekti ir po 24 valandų, tačiau kuo ilgiau juos laikysite – tuo daugiau skonio jie įgaus.
Atsiliepimai