Ingredientai

Nedideli agurkai 0.5 kg
Jūros druska 3 a. š.
Čili milteliai 2 a. š.
Susmulkintas imbieras 2 v. š.
Susmulkintos česnako skiltelės 6 vnt.
Sojų padažas 2 v. š.
Supjaustyti svogūnai 3 vnt.
Vanduo 1 puodelis
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Nupjaukite agurkų galus ir juos supjaustykite išilgai, į keturias dalis.

2. Agurkus sudėkite į dubenį. Berkite druską, čili miltelius, imbierą, česnaką, sojos padažą ir sudėkite supjaustytus svogūnus. Viską gerai išmaišykite ir dėkite į stiklainius.

3. Tada agurkus užpilkite karštu vandeniu. Tvirtai užsukite ir palikite juos tamsioje, vėsioje vietoje fermentuotis.

4. Tokius agurkus galite patiekti ir po 24 valandų, tačiau kuo ilgiau juos laikysite – tuo daugiau skonio jie įgaus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai