Ingredientai

Sviestas 1 šaukštas
Garstyčios 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Malti kvapieji pipirai žiupsnelis
Petražolės žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kiaulienos šoninę supjaustykite plonomis riekelėmis ir apkepinkite keptuvėje.

2. Dubenėlyje sumaišykite grietinę, garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite.

3. Kepimo inde išdėliokite šoninės riekeles, ant jų uždėkite sūrio griežinėlius. Tada ant viršaus atsargiai muškite kiaušinius, kad tryniai liktų sveiki. Viską užpilkite paruoštu grietinės-garstyčių padažu, apdėliokite sviesto gabaliukais ir šaukite į įkaitintą orkaitę.

4. Kai kiaušiniai iškeps, apibarstykite kapotomos petražolėmis ir iš karto patiekite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai