Ingredientai
Kiaulienos šonkauliukai
450
g
Aliejus
300
ml
Cukrus
2
šaukštai
Ryžių actas
2
šaukštai
Sojos padažas
1
šaukštas
Pomidorų padažas
1
šaukštas
Aliejus
2
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Imbieras
žiupsnelis
Česnakai
žiupsnelis
Ananasai
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gilioje keptuvėje „wok“ ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite šonkauliukus (apie 8 min).
Paruoškite padažą: sumaišykite actą, cukrų, sojos padažą ir kečupą.
Keptuvėje „wok“ įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir 2 min pakepinkite paprikas, svogūnus ir morkas. Sudėkite į dubenėlį.
Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir trumpai pakepinkite česnakus ir imbierus. Supilkite acto masę. Kai užvirs, suberkite ananasų gabalėlius. Galiausiai sudėkite šonkauliukus, paprikas, svogūnus ir morkas. Pamaišykite, palaukite, kol sušils ir patiekite.
Atsiliepimai