Pabodus kiaušinienėms ar sumuštiniams pasigaminkite pusryčių kesadiliją. Tikrai sotus patiekalas pusryčiams. Pusryčių kesadiliją gardinkite smulkintomis petražolėmis.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite ir pilkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Ant kiaušinių dėkite tortiliją ir kepkite 2 min.

2. Kiaušinius su tortilija apverskite, apibarstykite tarkuotu sūriu, berkite pipirų ir perlenkite pusiau.

3. Tortiliją pakepkite iš abiejų pusių po 1 min., kol apskrus.

4. Pjaustykite iškeptą kesadiliją ir gardinkite smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai