Ingredientai

Krevetės 500 g
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Citrinų sultys 4 šaukštai
Imbieras 1 šaukštelis
Česnakai 5 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išspaustas citrinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, tarkuotu imbieru, griežinėliais pjaustytu česnaku ir čiobreliais.

Į marinatą sudėkite nuvalytas ir nuplautas krevetes ir palaikykite apie valandą.

Kepkite svieste vis pašlakstant marinatu apie 3-4 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba