Ingredientai

svogūno 1 vnt.
nykščio dydžio imbiero 1 gabaliukas
česnako 2 skiltelės
aitriosios paprikos 0.5 vnt.
žiedinio kopūsto 1 vnt.
daržovių sultinio 1 stiklinė
geltonojo kario pastos 1 v. š.
ciberžolės 0.5 a. š.
maltų Kajeno paprikų 0.5 a. š.
kokosų pieno 100 ml
citrinos 1 vnt.
kalendros lapelių 1 saujelė
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite svogūną šiaudeliais, imbierą ir česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, aitriąją papriką – griežinėliais. Išpjaukite žiedinio kopūsto kotą, stambesnėmis šakelėmis supjaustykite kopūstą.

2. Į dubenį pilkite sultinį, dėkite pastą, imbierą, aitriąsias paprikas, česnaką, ciberžolę, maltas Kajeno paprikas.

3. Į skardą dėkite žiedinio kopūsto šakeles, berkite druską, juoduosius pipirus, svogūną, išmaišykite. Supilkite sultinį su prieskoniais ir kokosų pieną.

4. Viską išmaišykite ir dėkite kepti į orkaitę. Kepkite apie 30 minučių 180 °C temp. Patiekite su citrinos skiltelėmis ir kalendros lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai