Ingredientai
svogūno
1
vnt.
nykščio dydžio imbiero
1
gabaliukas
česnako
2
skiltelės
aitriosios paprikos
0.5
vnt.
žiedinio kopūsto
1
vnt.
daržovių sultinio
1
stiklinė
geltonojo kario pastos
1
v. š.
ciberžolės
0.5
a. š.
maltų Kajeno paprikų
0.5
a. š.
kokosų pieno
100
ml
citrinos
1
vnt.
kalendros lapelių
1
saujelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite svogūną šiaudeliais, imbierą ir česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, aitriąją papriką – griežinėliais. Išpjaukite žiedinio kopūsto kotą, stambesnėmis šakelėmis supjaustykite kopūstą.
2. Į dubenį pilkite sultinį, dėkite pastą, imbierą, aitriąsias paprikas, česnaką, ciberžolę, maltas Kajeno paprikas.
3. Į skardą dėkite žiedinio kopūsto šakeles, berkite druską, juoduosius pipirus, svogūną, išmaišykite. Supilkite sultinį su prieskoniais ir kokosų pieną.
4. Viską išmaišykite ir dėkite kepti į orkaitę. Kepkite apie 30 minučių 180 °C temp. Patiekite su citrinos skiltelėmis ir kalendros lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai