Ingredientai

Graikiniai riešutai 1 puodelis
Sviestas 1 šaukštas
Cukrus 3 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, išmaišykite.

Suberkite riešutus ir kaitinant maišykite, kol riešutai pasidengs ruda karamele.

suberkite riešutus ant kepimo popieriumi ištiesto paviršiaus ir kuo skubiau atskirkite, kad nesuliptų.

Palaukite kol atvės ir skanaukite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla