Ingredientai

Želatina 12 g
Grietinėlė (35 proc. riebumo) 400 ml
Pienas 200 ml
Cukrus 3 šaukštai
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Juodasis šokoladas 50 g
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Želatiną užpilkite nedideliu kiekio vandens, kad išbringtų.

Grietinėlę, pieną,cinamoną, cukrų ir vanilės ekstraktą supilkite į puodą ir užvirkite.

Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.

Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.

Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.

Supilstykite į stiklines, ledaines ar desertines taures ir palaukite kol visai atvės. Pastatykite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol pilnai sustings.

Patiekite su šokolado drožlėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba