Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Užkaisti vandenį spagečiams. Kalafiorus susmulkinti į mažus žiedinėlius ir dėti kepti į keptuvę kartu su gabalėliu sviesto.

Makaronus dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti pagal instrukcijas ant pakelio.

Išplakti kiaušinį, į jį smulkiausia tarka įtarkuoti džiugą ir įtrupinti minkštąjį sūrį. Tuo tarpu nepamiršti vis pamaišyti kalafiorų, apibarstyti juos druska ir juodaisiais pipirais.

Kai spagečiai bus išvirę, išjungti ugnį ir nupilti nuo jų vandenį. Į tą patį puodą suberti jau minkštus kalafiorus ir užpilti kiaušinio ir sūrių plakiniu. Viską gerai išmaišyti ir uždengus puodo dangtį palaikyti apie 5 minutes. Apibarstyti smulkintais rozmarinų lapeliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai