Ingredientai

Miltai 150 g
Baltasis sausas vynas 50 ml
Cukrus 1 šaukštas
Kiaušinio trynys 1 vnt.
Aliejaus (kepti) 1 l
„Crème Bonjour“ 250 g
Malti kvapieji pipirai 1 šaukštas
Cinamonas 1 šaukštelis
Citrinos 1 vnt.
Miltelinis cukrus (apibarstyti)
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į miltus įtarkuokite šaltą sviestą ir sumaigykite.

2. Į tešlą supilkite vyną, suberkite cukrų, druską, įdėkite trynį.

3. Iškočiokite tešlą ir suformuokite vamzdelius, kepkite karštame aliejuje, atvėsinkite.

4. Į „Crème Bonjour“ įmaišykite kvapiuosius pipirus, cinamoną, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir sudėkite į konditerinę rankovę.

5. „Crème Bonjour“ įspauskite į vamzdelius, apibarstykite milteliniu cukrumi.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai