Ingredientai
Bemielės sluoksniuotos tešlos
1 pakelis
Varškė
600 g
Kiaušiniai
2 vnt.
Parmezano sūris
50 g
Česnako
2 skiltelė
Porcijos: 6
Brangūs smalsaus gomurio lietuvaičiai, šiandien tetulė Eglė siūlo vienu ypu pamaitinti šeimyną, gimines ir artimuosius. Italai žino kaip suderinti iš pirmo žvilgsnio labai skirtingus ingredientus - švelnaus skonio varškės ir tuno apkepas pažadins naujus skonio receptorius. Laukėte kažko naujo ir neragauto? Tetulė Eglė jau pačiame kepimo įkarštyje!
Gaminimo eiga
Gerai išmaišyti tuną, varškę ir parmezano sūrį.
Įmušti du kiaušinius, įberti druskos ir pipirų, išspausti česnaką.
Įdėti supjaustytus svogūnų laiškus ir susmulkintus kaparėlius, viską išmaišyti.
Ištiesti sluoksniuotą tešlą, sudėti paruoštą masę, užlenkti tešlos kampus, kepti 180° įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.