Ingredientai
Krevetės
250
g
Pomidorų pasta
stiklinė
Imbieras smulkintas
1
šaukštelis
Česnakai
1
skiltelė
Ciberžolė
šaukštelis
Aitriosios paprikos milteliai
1
šaukštelis
Kmynai
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Svogūnai pjaustyti
stiklinė
Pomidorai pjaustyti
stiklinė
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Kalendros lapai smulkinti
1
šaukštas
Gaminimo eiga
Pamarinuokite krevetes druskoje, kurkumoje ir citrinų sultyse 10 minučių. Įkaitinkite aliejų keptuvėje, sudėkite svogūnus, įberkite kmynų. Šiek tiek apkepinkite ir sudėkite smulkintą imbierą, česnaką, pomidorų pastą, marinuotas krevetes, čili prieskonius, druską.
Kepkite 5 minutes. Pridėkite smulkintą papriką, pomidorus, pakaitinkite dar 5 minutes. Pagardinkite šviežiais kalendros lapais.
Atsiliepimai