Ingredientai

Kiaušiniai 6 vnt.
Fermentinis sūris 50 g
Krabų lazdelės 4 vnt.
Majonezas 1 šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite.

Perpjaukite pusiau, išimkite trynius.

Į trynius sudėkite tarkuotą sūrį ir smulkiai pjaustytas krabų lazdeles.

Sumaišykite su majonezu.

Įdarą sudėkite į baltymų puseles.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba