Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Vanduo 3 šaukštai
Porai 1 vnt.
Rozmarinai 0.5 šaukštelio
Pienas 0.5 stiklinės
Grietinė 0.5 stiklinės
Porcijos: 6
Tokia pica tiks prie vyno – tai aštraus skonio ieškotojų pamėgtas atradimas.

Gaminimo eiga

Ištrinkite sviestą su miltais. Supilkite vandenį ir išminkykite tešlą.

Išlipdykite ja 24 cm skersmens išardomos formos dugną.

Padėkite pusvalandžiui šaltai.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite skiltelėmis, porą supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite aliejuje ant silpnos ugnies.

Apibarstykite rozmarinais.

Išplakite kiaušinius, pieną, grietinę ir tarkuotą sūrį.

Paplotį kepkite 225 laipsnių orkaitėje apie 8-10 minučių.

Svogūnus ir supjaustytas alyvuoges suberkite ant apkepto papločio ir ištrupinkite ant viršaus pelėsinį sūrį.

Užpilkite kiaušinių ir pieno maišiniu.

Kepkite 200 laipsnių orkaitės apatinėje dalyje apie 40 minučių.

Patiekite šiltą.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tlajuda“: meksikietiška pica
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tlajuda“: meksikietiška pica

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ
Lengvai paruošiamas
30 min.

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ

Kumpio pica
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kumpio pica