Ingredientai
IKI petražolių
1
saujelė
IKI krapų
1
saujelė
IKI kalendrų
1
saujelė
česnako
1
skiltelė
IKI aitriosios paprikos
1
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
baltojo vyno acto
3
v. š.
alyvuogių aliejaus
100
g
kalendrų lapelių
1
saujelė
Porcijos: 2
„Grill“ kiaulienos sprandinė – dar vienas receptas iškylai. Kol mėsa keps, pasigaminkite padažą. Kiaulienos sprandinę papuoškite kalendrų lapeliais.
Gaminimo eiga
* IKI žoleles pasmulkinkite.
* Žoleles, česnako skilteles ir IKI aitriąją papriką sudėkite į trintuvą. Pagardinkite druska, pipirais, actu ir alyvuogių aliejumi. Viską sutrinkite.
* IKI kiaulienos sprandinę pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
* Kepkite ant grilio iš abiejų pusių po 4–5 min.
* Iškeptą sprandinę pagardinkite čimičiurio padažu ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai