„Grill“ kiaulienos sprandinė – dar vienas receptas iškylai. Kol mėsa keps, pasigaminkite padažą. Kiaulienos sprandinę papuoškite kalendrų lapeliais.

Gaminimo eiga

* IKI žoleles pasmulkinkite.

* Žoleles, česnako skilteles ir IKI aitriąją papriką sudėkite į trintuvą. Pagardinkite druska, pipirais, actu ir alyvuogių aliejumi. Viską sutrinkite.

* IKI kiaulienos sprandinę pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.

* Kepkite ant grilio iš abiejų pusių po 4–5 min.

* Iškeptą sprandinę pagardinkite čimičiurio padažu ir papuoškite kalendrų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai