Ingredientai

Kiaušiniai 3 vnt.
Pienas 1 stiklinė
Aliejus 0.5 stiklinės
Cukrus 0.5 stiklinės
Miltai 2 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Riešutai (mišinys) 2 saujos
Razinos 2 saujos
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Kiaušinius išplakite su pienu, cukrumi ir aliejumi.

Po truputį įmaišykite miltus su kepimo milteliais.

Suberkite riešutus ir razinas.

Visus produktus gerai sumaišykite.

Sukrėskite tešlą į sviestu išteptą formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Burnoje tirpstantis morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas