Ingredientai

Ėrienos kumpis 800 g
Ropės 200 g
Morkos 200 g
Svogūnai 50 g
Česnakai 2 skiltelės
SANTA MARIA mėsos prieskoniai su čiobreliais 1 šaukštas
Alyvuogės 3 šaukštai
Rozmarinai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Supjaustykite mėsą kubeliais ir sumaišykite su aliejumi bei prieskonių mišiniu.

Įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite marinuotis apie 6 val.

Vėliau apkepkite mėsą keptuvėje.

Kol mėsa kepa nulupkite daržoves ir supjaustykite stambiais gabalėliais.

Mėsą kartu su daržovėmis sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 1,5 valandos.

Patiekite su šviežiu rozmarinu arba krapais.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai