Ingredientai

Pievagrybiai 500 g
Alyvuogių aliejus 0.5 stiklinės
Citrinų sultys 3 šaukštai
Čiobreliai 1 šaukštas
Petražolės pagal skonį
Lauro lapai 1 vnt.
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pievagrybius nuplaukite, didesnius perpjaukite pusiau.

Dėkite į puodą su vandeniu. Suberkite prieskonius ir supilkite aliejų, citrinų sultis.

Virkite ant mažos ugnies 10 minučių.

Išgriebkite ir paskrudinkite svieste ant aukštos ugnies. Nuolat maišant kepkite kelias minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba