Ingredientai

Avokadai 1 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Balzaminis actas 1 šaukštelis
Tabasko padažas 1 šaukštelis
Brinza gabaliukas
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Gaminimas. Atidėkite 100 g arbūzo. Pomidorus perliekite verdančiu vandeniu, paskui šaltu, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas.
Svogūno laiškus ir kalendrą susmulkinkite (palikite kelias šakeles papuošimui). Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite šaukštu minkštimą.

Elektriniu plakikliu susmulkinkite didžiąją dalį arbūzo, pomidorus, svogūnus, avokadus, kalendrą, česnaką, supilkite Tobasco ir balzamiko actą, pagardinkite druska.

Brinzą ir atidėtus arbūza gabaliukus supjaustykite kubeliais. Išpilstykite sriubą į lėkštes, užberkite arbūzo ir brinzos, papuoškite kalendra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai