Ingredientai
Arbūzo minkštimas
250
g
Pomidorai
500
g
Svogūnų laiškai
2
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Kalendros šviežios
žiupsnelis
Balzaminis actas
1
šaukštelis
Tabasko padažas
1
šaukštelis
Brinza
gabaliukas
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gaminimas. Atidėkite 100 g arbūzo. Pomidorus perliekite verdančiu vandeniu, paskui šaltu, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas.
Svogūno laiškus ir kalendrą susmulkinkite (palikite kelias šakeles papuošimui). Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite šaukštu minkštimą.
Elektriniu plakikliu susmulkinkite didžiąją dalį arbūzo, pomidorus, svogūnus, avokadus, kalendrą, česnaką, supilkite Tobasco ir balzamiko actą, pagardinkite druska.
Brinzą ir atidėtus arbūza gabaliukus supjaustykite kubeliais. Išpilstykite sriubą į lėkštes, užberkite arbūzo ir brinzos, papuoškite kalendra.
Atsiliepimai