Arbūzai

Arbūzas (lot. Citrullus) – moliūginių (Cucurbitaceae) šeimos augalų gentis. Rusiškas pavadinimas kilo iš persų kalbos žodžio charbiuza, reiškiančio melioną arba didelį agurką.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

13 receptai

Arbūzų ir braškių uogienė
Lengvai paruošiamas
30 min.

Arbūzų ir braškių uogienė

Gaiviau nebūna: pomidorų ir arbūzų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaiviau nebūna: pomidorų ir arbūzų salotos

ATRADIMAS: gaivios arbūzų salotos su feta
Lengvai paruošiamas
15 min.

ATRADIMAS: gaivios arbūzų salotos su feta

Arbūzų sriuba lieknėjantiems
Lengvai paruošiamas
15 min.

Arbūzų sriuba lieknėjantiems

GAIVU: arbūzų ir fetos salotos
Lengvai paruošiamas
10 min.

GAIVU: arbūzų ir fetos salotos

Gaivus ir sveikas arbūzų kokteilis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Gaivus ir sveikas arbūzų kokteilis

GAIVU: arbūzų sriuba su mėlynėmis
Lengvai paruošiamas
30 min.

GAIVU: arbūzų sriuba su mėlynėmis

Rožinė Sangrija su vaisiais
Lengvai paruošiamas
10 min.

Rožinė Sangrija su vaisiais

Gaivus arbūzų kokteilis
Lengvai paruošiamas
05 min.

Gaivus arbūzų kokteilis

Gaspačio su arbūzu
Lengvai paruošiamas
10 min.

Gaspačio su arbūzu

Arbūzo ir fetos salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Arbūzo ir fetos salotos

Arbūzo-fetos sūrio užkandis
Reikia pasistengti

Arbūzo-fetos sūrio užkandis

Įkelti daugiau receptų