Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Čiobreliai 6 šaukšteliai
Vanduo 200 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6
Patiekalas su vyšniniais pomidorais ir žaliais čiobreliais ypač gaivus. Prie troškinio tinka bulvių košė ar ryžiai.

Gaminimo eiga

Susmulkinkite svogūnus ir česnakus.

Kumpio griežinėlius supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite puode.

Tada įpilkite šiek tiek aliejaus, suberkite svogūnus, česnakus ir troškinkite, kol svogūnai taps permatomi.

Vištų kepenėles supjaustykite į 2–3 gabaliukus, nusausinkite virtuviniu popieriumi ir iškepkite keptuvėje su sviestu ir aliejumi (temperatūra – vidutinė).

Iškeptas kepenėles sumaišykite su kumpio ir svogūnų mišiniu. Į keptuvę įpilkite 200 ml vandens ir viską perpilkite į puodą. Troškinkite maždaug 20 minučių (temperatūra – žema).

Į puodą suberkite čiobrelių lapelius ir prieskonius, supilkite plakamąją grietinėlę ir neuždengtame puode troškinkite dar 20 minučių (temperatūra – žema).

Puodą nukelkite nuo viryklės ir sudėkite vyšninių pomidorų puseles.

Papuoškite žaliomis čiobrelių šakelėmis ir patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai