Ingredientai
Pagrindas:
Sviestas
200
g
Fermentinis sūris
100
g
Grietinėlė
0.5
stiklinės
Miltai
3
stiklinės
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Įdaras:
Sviestas
2
šaukštai
Pievagrybiai
400
g
Šparagai
200
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Fermentinis sūris
150
g
Grietinėlė
4
šaukštai
Raudonėliai
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Išsukite sviestą su tarkuotu sūriu, miltais, kepimo milteliais ir grietinėle.
2. Paklokite tešlą ant kepamuoju popieriumi padengtos orkaitės skardos.
3. Supjaustykite gabalėliais grybus ir apkepkite svieste.
4. Supjaustykite šparagus.
5. Supjaustykite papriką kubeliais.
6. Daržoves sudėkite sluoksniais ant tarkuotu sūriu apibarstyto papločio.
7. Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius bei prieskonius ir užpilkite ant įdaro.
8. Kepkite iki 200 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai