Ingredientai
Gaminimo eiga
Burokėlius, morkas, bulves ir kiaušinius išvirkite. Daržoves ir kiaušinius sutarkuokite per burokinę tarką.
Majonezą sumaišykite smulkintu česnaku.
Vištienos filė supjaustykite šiaudeliais, apkepkite. Svogūną supjaustykite gabalėliais, taip pat apkepkite.
Į dubens, kuriame patieksite salotas, vidurį įstatykite stiklinę. Sluoksniuokite salotas aplink stiklinę, kad būtų apyrankės formos. Kai kuriuos sluoksnius galima pagardinti pipirais, druska.
Pirmas sluoksnis – bulvės, truputis pipirų, druskos ir majonezas.
Antras sluoksnis – pusė burokėlių, truputis druskos ir majonezo.
Trečias sluoksnis – morkos, truputis druskos ir majonezas, ketvirtas sluoksnis – graikiniai riešutai. Penktas sluoksnis – pusė vištienos ir majonezas, šeštas sluoksnis – kepti svogūnai, septintas sluoksnis – kiaušinis ir majonezas. Aštuntas sluoksnis – antra pusė vištienos ir majonezas. Devintas sluoksnis – pusė burokėlių, truputis druskos ir majonezas.
Išimkite stiklinę, iš viršaus aptepkite salotas majonezu, o tada visą paviršių apdėliokite granato grūdeliais. Paskui dvylika valandų palaikykite salotas šaldytuve, o tuomet galima valgyti.
Atsiliepimai