Ingredientai

Bulvės 2 vnt.
Morkos 2 vnt.
Granatai 2 vnt.
Česnakai skiltelė
Majonezas pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Burokėlius, morkas, bulves ir kiaušinius išvirkite. Daržoves ir kiaušinius sutarkuokite per burokinę tarką.

Majonezą sumaišykite smulkintu česnaku.

Vištienos filė supjaustykite šiaudeliais, apkepkite. Svogūną supjaustykite gabalėliais, taip pat apkepkite.

Į dubens, kuriame patieksite salotas, vidurį įstatykite stiklinę. Sluoksniuokite salotas aplink stiklinę, kad būtų apyrankės formos. Kai kuriuos sluoksnius galima pagardinti pipirais, druska.

Pirmas sluoksnis – bulvės, truputis pipirų, druskos ir majonezas.

Antras sluoksnis – pusė burokėlių, truputis druskos ir majonezo.

Trečias sluoksnis – morkos, truputis druskos ir majonezas, ketvirtas sluoksnis – graikiniai riešutai. Penktas sluoksnis – pusė vištienos ir majonezas, šeštas sluoksnis – kepti svogūnai, septintas sluoksnis – kiaušinis ir majonezas. Aštuntas sluoksnis – antra pusė vištienos ir majonezas. Devintas sluoksnis – pusė burokėlių, truputis druskos ir majonezas.

Išimkite stiklinę, iš viršaus aptepkite salotas majonezu, o tada visą paviršių apdėliokite granato grūdeliais. Paskui dvylika valandų palaikykite salotas šaldytuve, o tuomet galima valgyti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai