Ingredientai
Vištienos filė
300 g
Cukinijos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Vištienos sultinys
1 puodelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite, apiberkite druska, pipirais ir apkepkite svieste. Apkeptą vištieną sudėkite į puodą.
Morkas ir svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepkite svieste. Supilkite į puodą ant vištienos.
Cukinijas supjaustykite mažais gabaliukais ir suberkite į puodą.
Įberkite prieskonių, įpilkite vištienos sultinio (sultinys neturi apsemti cukinijų), uždenkite dagtį ir virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.
Įberkite smulkintų saliero lapelių ir išmaišykite.