Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite, apiberkite druska, pipirais ir apkepkite svieste. Apkeptą vištieną sudėkite į puodą.

Morkas ir svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepkite svieste. Supilkite į puodą ant vištienos.

Cukinijas supjaustykite mažais gabaliukais ir suberkite į puodą.

Įberkite prieskonių, įpilkite vištienos sultinio (sultinys neturi apsemti cukinijų), uždenkite dagtį ir virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.

Įberkite smulkintų saliero lapelių ir išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena