Ingredientai

Jautienos nugarinė 500 g
Cukinijos 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Rūkytų paprikų milteliai 1 šaukštelis
Druska šaukštelis
Juodieji malti pipirai šaukštelis
Majonezas 1 stiklinė
Citrinų sultys 3 šaukštai
Petražolės 1 sauja
Česnakai 5 skiltelės
druska šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite visus padažo ingredientus. Laikykite šaldytuve, kol prireiks (galima paruošti prieš dieną). Įkaitinkite grilį ar šašlykinę.

Jautienos nugarinę supjaustykite maždaug 3 cm gabalėliais. Cukinijas supjaustykite 2 cm storumo griežinėliais. Dideliame dubenyje sumaišykite ingredientus šašlykams. Suverkite cukinijas ir jautieną atskirai ant iešmų. Kepkite vidutinėje temperatūroje, apversdami kartą ar du, nuo keturių iki šešių minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai