Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Bazilikai 2 šaukšteliai
Druska 1 šaukštelis
Aliejus 250 ml
Actas 2 šaukštai

Gaminimo eiga

Burokėlius išvirkite nenuluptus. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Iš paprikų išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į sviestą su išspaustu česnaku. Kai svogūnai ims darytis permatomi, suberkite paprikas ir apkepkite.

Į puodą suberkite svogūnus su paprikomis, burokėlius, suberkite bazilikus.

Sumaišykite druską, cukrų, actą ir aliejų. Mišinį supilkite į puodą ir maišant virkite apie 10 minučių.

Sudėkite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai