Ingredientai

Želatina 1 šaukštelis
Tarkuota laimo vaisių žievelė 2 vnt.
Kokoso drožlės 1 šaukštas
Porcijos: 4
Braškės suteikia šviežumo kokosų desertams. Jei norite, papuoškite tarkuotu baltuoju šokoladu ir skrudintomis kokosų drožlėmis. Šį desertą galima ruošti diena anksčiau.

Gaminimo eiga

1. Pakaitinkite kokosų pieną ir grietinėlę su cukrumi apie pusę minutės. Gerai išmaišykite, kad cukrus ištirptų.

2. Sudėkite vandenyje pamerktą ir suminkštėjusią želatiną ir gerai išmaišykite, kad ištirptų.

Jei naudojate želatinos lapelius, sumerkite juos į šaltą vandenį, kad išbrinktų, paskui nuspauskite vandenį. Įmaišykite lapelius į karštą kremą, kad jie visiškai ištirptų. Jei naudojate želatinos miltelius, užbarstykite juos ant karšto kremo lygiu sluoksniu ir palikite kokiai minutei, kol susigers, paskui išmaišykite kremą, kad želatina ištirptų.

3. Sudėkite vanilinį cukrų ir tarkuotas žaliųjų citrinų žieveles.

4. Perdėkite į formą ir maždaug 2 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad nusistovėtų.

5. Prieš patiekdami papuoškite braškėmis ir kokosų drožlėmis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai