Ingredientai
Bulvių košė
4
puodeliai
Kiaušiniai
2
vnt.
Grietinė
2
šaukštai
Fermentinis sūris
50
g
Druska
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Česnako milteliai
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Kukurūzų miltai
3
šaukštai
Porcijos: 4
Jei liko bulvių košės, neišmeskite – geriau iškepkite gardžius kotletukus.
Gaminimo eiga
Į bulvių košę įmaišykite tarkuoto sūrio, grietinės, vieną kiaušinį ir prieskonius.
Gerai išminkykite.
Likusį kiaušinį lengvai išplakite.
Iš košės lipdykite nedidelius kotletukus, apvoliokite kiaušinio plakinyje ir kukurūzų miltuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.
Patiekite su sviesto ir grietinės padažu.
Atsiliepimai