Naująjį sezoną Alfas pradeda su savo mėgstamiausiu patiekalu – bulviniais blynais. Šį kartą jie itin traškūs, o bulvinius blynus dar labiau paskanins ypatingas ingredientas.

Gaminimo eiga

1. Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus sviesto skonio aliejaus ir apkepkite šviežias triušienos dešreles po 1 min. iš abiejų pusių.

2. Apkepusias dešreles supjaustykite plonais griežinėliais.

3. Bulves sutarkuokite šiaudeliais ir perplaukite šaltu vandeniu bent 4–5 kartus.

4. Svogūnus ir porus susmulkinkite.

5. Bulves sumaišykite su smulkintais porais, svogūnais, dešrelėmis, dėkite krakmolą, įmuškite kiaušinius, berkite juodųjų pipirų ir druskos.

6. Į įkaitintą keptuvę pilkite aliejaus ir kepkite bulvinius blynus iš abiejų pusių po 1–2 min. kol apskrus, iškepus nusausinkite virtuviniu popieriumi.

7. Petražoles susmulkinkite ir jose pavoliokite karštus blynus.

8. Patiekite bulvinius blynus su keturių skonių padažu ir papuoškite žolelėmis.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai