Ingredientai

Česnakas 1 skiltelė
Burata sūris 1 vnt.
Vytintas itališkas kiaulienos kumpis prosciutto crudo 80 g
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite duoną į 1,5 cm storio gabalėlius ir paskrudinkite ją ant grilio arba keptuvės, kol abi pusės paruduos.

2. Tuomet supjaustykite pomidorus per pusę ir sudėkite juos į dubenėlį.

3. Ten pat sudėkite smulkintą česnaką, valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus, druską, pipirus ir truputėlį baziliko.

4. Sumaišykite dubenėlio turinį ir palikite dešimčiai minučių.

5. Kol laukiate, supjaustykite kumpį itin plonais gabalėliais.

6. Galiausiai, konstruokite brusketą. Ant duonos uždėkite truputėlį pomidorų ir padažo iš dubenėlio, gabalėlį kumpio ir buratos.

7. Prieš patiekiant, ant brusketos užpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir papuoškite baziliko lapeliais.

Buon appetito!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena
Lengvai paruošiamas
05 min.

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena

Juoda duona su agurku ir druska
Lengvai paruošiamas
05 min.

Juoda duona su agurku ir druska