Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2. Ištirpinkite sviestą.
3. Kiaušinius, ekologišką bei vanilinį cukrų išplakite iki purumo.
4. Supilkite tirpintą sviestą, pieną ir susmulkintą citrinos žievelę.
5. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Per sietelį suberkite į mišinį.
6. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite braškes. Sudėkite į mišinį.
7. Į keksiukų kepimo formą sudėkite popierinius indelius. Tolygiai išpilstykite mišinį.
8. Keksiukus kepkite orkaitės viduryje maždaug 10 minučių, kol įgaus auksinę spalvą. (Patikrinkite mediniu iešmeliu. Įsmeikite ir ištraukite – iešmelis turi likti visiškai sausas.)
9. Prieš tiekdami padenkite glaistu.
Glaistas:
1. Iki purumo išplakite sviestą, persijotus cukraus miltelius ir braškių miltelius.
2. Įmaišykite sūrį ir citrinų sultis.
3. Įmaišykite braškių uogienę.
4. Keksiukus padenkite glaistu.
Atsiliepimai