Ingredientai

cukraus 2 v. š.
pieno 1 stiklinė
druskos žiupsnelis
cinamono žiupsnelis
aliejaus 3 v. š.
obuolio 1 vnt.
Porcijos: 1
Blynai su obuoliais – vieni paprasčiausių, bet, sutikite, – ir skaniausių. Lengvai pagaminsite, greitai iškepsite. Valgykite blynus su obuoliais su mėgstama uogiene, uogomis, o gal apibarstytus cukraus milteliais.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius IKI išplakite su cukrumi, pienu, druska ir cinamonu.

2. Sudėkite IKI miltus ir šaukštą aliejaus. Gerai išmaišykite ir leiskite tešlai pastovėti 10 min.

3. Obuolius supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą (šaukštą obuolių galite pasilikti papuošimui).

4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite blynus iš abiejų pusių po 2–3 min.

5. Iškeptus blynus patiekite su mėgstama uogiene, pjaustytais obuoliais, berkite cukraus miltelių ir mėtos lapelių.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai