Kruasano sumuštiniai su lašiša ir špinatais gardūs tiek karšti, tiek atvėsę. Tokius sumuštinius valgykite pusryčiams ar gaminkite ruošdami vakarėlį, laukdami svečių. Kiekvienam asmeniui paruoškite po 1–2 kruasano sumuštinius su lašiša ir špinatais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sviestinius kruasanus atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Tada kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.

2. Iškepusius kruasanus perpjaukite išilgai ir tepkite ant jų majonezą.

3. Sudėkite rūkytos lašišos griežinėlius ir nuplautus špinatų lapelius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai