Ingredientai
Baklažanai
2
vnt.
Česnakinė druska
pagal skonį
Vištienos filė
200
g
Pomidorai
3
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
1
šaukštelis
Fermentinis sūris
50
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištieną smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska, pipirais čiobreliais ir sumaišykite su smulkintais pomidorais be odelių (galite naudoti ir konservuotus pomidorus, nereiks nulupti odelių).
Baklažanus įpjaukite kas centimetrą (padarykite savotiškas vėduokles).
Vidų įtrinkite česnakine druska.
Baklažanus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos taip, kad galėtumėte išplėsti į šonus. Į tarpus sudėkite vištienos ir pomidorų mišinį. Baklažanus per vidurį ir galus persmeikite-susekite ilgais mediniais pagaliukais.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Atsiliepimai