Ingredientai
Varškė
200
g
Sviestas
1
šaukštas
Cukraus pudra
1
šaukštas
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Cinamonas
žiupsnelis
Šokoladas
100
g
Sviestas
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Varškę pertrinkite per sietelį, kad būtų puri.
Suberkite cukraus pudrą ir cinamoną.
Vanilinį cukrų ištirpinkite išlydytame svieste ir gerai išsukite.
Sviestą supilkite į varškę ir gerai viską išmaišykite.
Varškės masę sudėkite ant maistinės plėvelės ir susukite varškės stačiakampę „dešrą“. Dėkite dešimčiai minučių į šaldytuvą.
Tuo metu sutarkuokite šokoladą ir išlydykite ant mažos ugnies su sviestu (tik nepamirškite maišyti).
Palaukite, kol šokoladas kiek pravės ir juo užliekite 4-5 cm gabalėliais supjaustytą varškės „dešrą“.
Dėkite į šaldytuvą 10 minučių.
Atsiliepimai