Ingredientai
Avižiniai dribsniai
200
g
Kokoso drožlės
50
g
Migdolai
100
g
Bananai
2
vnt.
Obuoliai
1
vnt.
Džiovintos vyšnios
50
g
Razinos
sauja
Kiaušinio baltymas
1
vnt.
Kepimo milteliai
1.5
šaukštelio
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Nulupkite migdolų odeles ir elektriniu trintuvu susmulkinkite iki rupių miltų.
Avižinius dribsnius sutrinkite iki rupių miltų.
Sumaišykite migdolus, avižas, kokosų drožles, kepimo miltelius su džiovintais vaisiais.
Bananus ir obuolį sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su miltais.
Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į tešlą.
Kepkite 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai