Ingredientai
Morkos
350
g
Aliejus
2
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Lapiniai kopūstai
180
g
Aitriosios paprikos milteliai
1
šaukštelis
Kuminai
1
šaukštelis
Raudonėliai
žiupsnelis
Konservuotos pupelės
800
g
Grietinė
50
g
Porcijos: 4
Vegetariškas patiekalas, bet jeigu norite su mėsa, puikiai tiks malta jautiena.
Gaminimo eiga
Dideliame puode įkaitinkite aliejų, apie 8 – 10 min. pakepkite svogūnus, morkas ir česnakus su puse šaukštelio druskos, kol paskrus.
Sudėkite kopūstus ir maišydami 1 – 2 min. patroškinkite. Sudėkite į puodą aitriosios paprikos miltelius, kuminus, raudonėlį ir apie minutę pamaišydami pakaitinkite.
Sudėkite pomidorus, pupeles, 10 min. patroškinkite ant mažos ugnies vis pamaišydami. Paskui išdėliokite troškinį į keturias lėkštes. Patiekite su grietine.
Atsiliepimai