Antienos krūtinėlė su raudonojo vyno ir vyšnių padažu nepadarytų gėdos net geriausiam restoranui. Šį patiekalą rekomenduojame gaminti šventėms. Antienos krūtinėlę su raudonojo vyno ir vyšnių padažu papuoškite kalendros šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Antienos krūtinėlės odelę įpjaukite. Pagardinkite druska, pipirais ir malta kalendra.

* Antienos krūtinėlę dėkite į šaltą keptuvę odele žemyn ir ant nedidelės kaitros kepkite apie 6–8 min, kol odelė apskrus.

* Apkepus odelei apverskite krūtinėlę ir sudėkite šaldytas vyšnias.

* Supilkite raudonąjį vyną ir troškinkite apie 10–12 min.

* Į lėkštę sudėkite padažą ir ant viršaus uždėkite pusiau pjautą antienos krūtinėlę.

* Papuoškite kalendros šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai