Ingredientai
Kefyras
1.5
stiklinės
Miltai
1.5
stiklinės
Cukrus
pagal skonį
Kiaušiniai
2
vnt.
Sviestas
40
g
Druska
pagal skonį
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sausus produktus (miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius) sumaišome tarpusavyje.
2. Į sausų produktų masę pilame tirpintą sviestą, mušame kiaušinius ir pilame kefyrą. Viską gerai išmaišome.
3. Palaukiame pusvalandį, kad tešla subręstų.
4. Įkaitiname sausą keptuvę.
5. Į keptuvę pilame tešlos ir kepame apvalius blynus. Juos reikia apversti tada, kai ant viršaus susidaro burbuliukai.
6. Iškepusius blynus patiekiame su cukraus pudra, uogomis, mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu.
Skanaus!
Atsiliepimai